Consultanta in implementarea a doua sau mai multe sisteme de management intr-un sistem integrat este unul din serviciile pe care firma de consultanta SMS Business Center le furnizeaza.
Decizia de a implementa sisteme integrate de management intr-o companie este una dintre cele mai potrivite pentru cei care tin la calitatea totala cu costuri materiale umane si de timp cat mai mici.
Astfel incat implementarea standardului ISO 9001 sistem de management al calitatii impreuna cu ISO 14001 sistem de management al mediului implica timp si eforturi umane si materiale mult mai mici decat daca ar fi implementate separat la intervale de timp.
Alte avantaje ale certificarii de sisteme integrate de management conform standardelor ISO ar fi:

  • Asocierea costurilor atat a serviciului de consultanta cat si pentru certificare ISO
  • Intarirea si cresterea eficientei si a puterii managementului calitatii a companiei
  • Faciliteaza instruirea personalului
  • O mai buna planificare si organizare a activitatii
  • Eficienta si eficacitate

Companiile care isi implementeaza mai mult de un sistem de management conform standardelor ISO au cateva exemple de sisteme de management integrate mai jos:

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.

___________________________________________________
1. Sistem: ansamblu de elemente corelate sau în interacţiune prin care se stabilesc politica şi obiectivele şi se realizează acele obiective. Un sistem de management al unei organizaţii poate include diferite sisteme de management cum sunt: un sistem de management al calităţii, un sistem de management financiar sau un sistem de management de mediu.
2. Sistem de management al calităţii: sistem de management prin care se orientează si se controlează o organizaţie în ceea ce priveşte calitatea.
3. Eficienţă: relaţie între rezultatul obţinut şi resursele utilizate.
4. Eficacitate: măsura în care activităţile planificate sunt realizate şi sunt obţinute rezultatele planificate.