Pe o piata in continua evolutie si racordare la normele de securitate impuse de politica Uniunii Europene, in contextul diversificarii concurentei si cresterii asteptarilor clientilor, nimeni nu se mai indoieste astazi de avantajele ISO. Un certificat de calitate nu este o simpla hartie care sa se adauge birocratiei deja existente, ci reprezinta o solutie personalizata de tratament pentru compania dumneavoastra, un set determinat de actiuni specifice in sectoarele cheie si in cele de vulnerabilitate ale intreprinderii. Certificarea ISO ia in considerare multiple dimensiuni ale activitatii companiei, de la siguranta mediului sau a alimentelor, la protectia si siguranta personalului la disponibilitatea tehnica a utilajelor si instalatiilor implicate in procesul de productie. Serviciile de certificare ISO isi arata asadar beneficiile la nivelul activitatii actuale concrete a intreprinderii, dar, si in perspectiva, la nivelul planurilor de dezvoltare pe care le elaborati.
Firma SMS Business Center asigura specialisti cu vasta experienta in consultanta pentruimplementarea ISO, colaborand in acest sens cu un reputat organism international de certificare, TUV Austria. Deja din cursul consultantei pentru implementarea ISO, va veti putea forma o imagine de ansamblu asupra performantei generale a companiei dumneavoastra, elaborand, in consecinta o lista de parametri de imbunatatire. Un sistem de management al calitatii trebuie sa fie in acord cu regulamentele stabilite de catre autoritatea in domeniu, dar si cu nevoile particulare ale companiei dumneavoastra, cu eventualele ei obiective sau dezechilibre.
Evaluarea punctelor tari si a celor slabe, stabilirea unui plan de actiune, monitorizarea progreselor efectuate sunt toate etape de care expertii in consultanta pentru implementarea ISO va vor face constienti. Ce pierdeti daca nu aveti ISO nu este numai capitalul de imagine in fata clientilor, ci si posibilitatea de a evolua pe pietele internationale, de a va scuti costurile de productie si de a va dezvolta pe plan national.

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.