Consultanta certificare ISO 27001

ISO 27001 – standard securitatea informatiilor

Cu cat procesul de automatizare si stocare electronica a datelor a crescut, pericolul de scurgere a informatiilor si nevoia de integritate si confidentialitate corespunzatoare au devenit un punct de maxim interes in activitatea oricarei companii. Standardul ISO 27001 pentru Securitatea Informatiei se bazeaza pe identificarea si monitorizarea informatiilor – cheie la nivelul angajatilor si al sistemelor IT si se refera la formularea cerintelor relevante pentru politicile de securitate de la nivel organizational.
Firma SMS Business Center furnizeaza consultanta in implementare ISO 27001 in conformitate cu principiile generale vizate de catre Codul de Practica pentru Managementul Securitatii Informatiei ISO/IEC 17799:2005 privind intregul volum al informatiei care circula in companie, de la cea scrisa, printata, la cea stocata electronic pana la informatia vehiculata in conversatiile dintre angajati pe diferite niveluri ierarhice. Implementarea ISO 27001 in companii va avea in vedere o serie de factori cu rata considerabila de imprevizibil precum controlul accesului informatiilor cheie sau perspectivele de informare adecvata a clientilor. Specialistii nostri va vor asista in preparativele pentru initierea standardului ISO 27001, urmand ca dupa acest necesar stagiu de pregatire dumneavoastra sa recurgeti in cunostinta de cauza la auditarea efectuata de catre un organism de certificare pentru acreditare.
Statusul companiei pe piata concurentiala, dar si eficienta procesului de activitate si o buna coeziune a echipei de salariati depind toate de controlul eficient al informatiei care circula in interiorul companiei, de gradul corespunzator de secretizare, respectiv de transparentizare. Codul de practica adoptat international are in ac-est sens prevederi clare, iar dumneavoastra nu va ramane decat sa le adaptati la specificul productiei pe care o desfasurati. Cu expertii de la SMS Business Center, invatati sa monitorizati tot ceea ce se intampla in cladirile companiei dumneavoastra fara a fi nevoie sa recurgeti in acest scop la camere de luat vederi!

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.

Te-ar putea interesa si: ISO 9001, OHSAS 18001