Consultanta certificare ISO 17025

ISO 17025 – standard de calitate laboratoare de incercari si etalonare

Daca certificatele de siguranta a mediului si de calitate a productiei sunt mai accesibile, exista o serie de atestate de nisa pe care nu orice firma va poate ajuta sa le procurati. Laboratoarele de incercari si etalonare, de pilda, necesita evaluare speciala prin intermediul standardului ISO 17025. SMS Business Center va ofera consultanta specializata in vederea certificarii ISO 17025.
Exista o serie de itemi clar definiti in cadrul consultantei pentru certificarea ISO 17025, dintre care mentionam: determinarea stricta si exacta a procedurilor si metodelor utilizate, pregatirea in bune conditii tehnice a aparatelor, instalatiilor, respectiv materialelor necesare, verificarea resurselor umane si informationale pentru efectuarea incercarilor in cauza, monitorizarea intregului proces prin intermediul unui raport de activitate. Fara implementarea unui standard ISO 17025 in companiile de acest tip, este practic imposibil sa obtineti rezultate valide din punct de vedere tehnic. De altfel, experienta noastra ne-a demonstrat deja ca odata standardul ISO 17025 implementat, laboratoarele de incercari si etalonare sunt capabile sa edifice un sistem integrat al calitatii, deoarece satisfac si imperativele ISO 9001.
Trebuie spus de asemenea ca parametrii pentru implementarea standardului ISO 17025 sunt delimitati la un anumit nivel de generalitate fiind asadar valabili pentru diferite branse si sectoare in care isi desfasoara activitatea aceste laboratoare de incercari. Exigentele sunt insa sporite indiferent de cazul particular, iar dumneavoastra nu va ramane decat sa recurgeti la serviciile noastre de consultanta pentru a va asigura avantajul concurential si satisfactia clientilor!

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.