Implementarea ISO prin elaborarea si certificarea unor sisteme de management al calitatii la nivel organizational si de o maniera sustinuta nu este doar o reglementare la care va obliga legea, cu documentatie in plus, ci in primul rand un avantaj al competitivitatii si al durabilitatii companiei dumneavoastra. Sistemele de management al calitatii, de la cele privind productia efectiva, la cele referitoare la personal sau cele tinand de siguranta generala a mediului, au in general ca structura de baza actiunea preventiva.
Experienta ne-a aratat ca evitarea erorilor si nu corectarea lor ulterioara economiseste timp, bani si eficientizeaza procesul de productie. Cunoscandu-va elementele cheie ale structurii organizationale, dar si punctele slabe sau riscurile din perspectiva, aveti posibilitatea sa preintampinati risipa sau pierderile de randament. De asemenea, certificarea ISO va asigura avantaje deloc de neglijat in raport cu competitia, dat fiind ca, cel putin deocamdata, industria romaneasca sta per ansamblu mai prost la acest capitol.
O companie care a recurs la certificarea ISO realizata de organisme de certificare este in masura sa ateste in fata clientilor sai ca functioneaza la standarde satisfacatoare, garantand pentru produsele finite oferite in desfacere. Pe langa faptul ca produsele convin asteptarilor clientilor, ceea ce va aduce un serios beneficiu de imagine, companiei dumneavoastra ii este deschis drumul spre participarea la licitatii internationale, extinzandu-va astfel piata de desfacere si punandu-va in legatura cu noi investitori.
Consultanta ISO furnizata de catre agentia SMS Business Center prin specialistii sai de performanta parcurge toate etapele indispensabile ca preparative pentru certificare, de la evaluarea performantei actuale, la stabilirea parametrilor de interventie la monitorizarea actiunilor intreprinse de o maniera integrata.

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.