* Câmpuri obligatorii

CUI:*
Numar de angajati:*
Date de contact:*
Telefon*
E-mail:*
Standardele dorite:
Tastați caracterele pe care le vedeți aici:

Pentru a primi o cotatie de pret personalizata companiei dumneavoastra va rugam sa completati formularul pentru cererea de oferta ISO, iar unul dintre consultantii SMS Business Center va raspunde cu promtitudine.
Companiile interesate de serviciul de consultanta ISO care trimit formularul pentru cererea de oferta online beneficiaza de 5% discount din costul total al serviciilor de consultanta prestate de catre compania noastra.
Pentru mai multe informatii ne puteti gasi si la:

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C SMS Business Center S.R.L., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.