Consultanta certificare ISO 22000 / HACCP

ISO 22000 / HACCP- siguranta alimentelor

Orice firma implicata in industria alimentara, de la stadiul de plantat la faza desfacerii produselor finite, este astazi obligata conform normelor de protectie a consumatorului sa isi asigure implementarea HACCP. Implementarea standardului ISO 22000, respectiv Hazard Analysis and Critical Control Point, are in vedere edificarea unui sistem pentru siguranta alimentelor bazat pe prevenire. Serviciile de consultanta pentru implementarea ISO 22000 asigurate de catre firma SMS Business Center pornesc de la identificarea sau estimarea Punctelor Critice de Control asupra carora urmeaza sa se exercite activitatile de monitorizare si prevenire.
Implementarea standardului ISO 22000 este o procedura complexa ce necesita pregatiri ce are la baza operatiunile specificate in Codul Alimentar dezvoltat de catre Organizatia ONU pentru Hrana si Agricultura si Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Avantajele implementarii acestui standard ISO 22000/HACCP nu se refera doar la evitarea problemelor legale survenite la controalele facute de la Protectia Consumatorului. Determinarea riscurilor de pe parcursul procesului de productie alimentara permite elaborarea unui sistem de monitorizare economic si eficient, care sa evite risipa de produse, sa optimizeze rutina de productie, imbunatatind in general costurile intregului proces. Cu un asemenea certificat de siguranta a alimentelor, respectiv de calitate a muncii, firma dumneavoastra va putea participa cu succes la licitatii de servicii nationale, dar si internationale. In decursul consultantei pentru implementarea ISO 22000 veti afla lucruri noi si utile cu privire la felul in care sa controlati si sa monitorizati ceea ce se produce in fabrica dumneavoastra. Certificatul dumneavoastra de siguranta este in acelasi timp garantia succesului pe piata si al satisfactiei consumatorilor!

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.

Te-ar putea interesa si: ISO 9001, Global GAP