Consultanta certificare ISO 15189

De calitatea si competenta laboratoarelor medicale depinde sanatatea si siguranta pacientilor, precum si posibilitatea de a gasi tratamentul adecvat in cel mai scurt timp. In tara noastra, politicile de sanatate, multa vreme neglijate, sunt la ora actuala antrenate in proceduri complexe de management axate pe sisteme de prevenire a imbolnavirilor si de minimizare pana aproape de zero a riscului erorilor medicale.
Consultanta in vederea certificarii ISO 15189 puteti gasi la firma SMS Business Center, care va pune la dispozitie consultantii bine instruiti si cu ani buni de experienta.
In cazul laboratoarelor medicale, obtinerea unei certificari ISO de calitate este necesara cu atat mai mult cu cat acestea au iesit de sub patronatul de stat functionand ca organisme private. Standardul ISO 15189 se refera la demonstrarea exigentelor tehnice ale laboratorului, pe care se bazeaza exercitarea unor competente specializate de catre un personal cu buna pregatire in domeniu, astfel incat sa existe siguranta ca rezultatele generate sunt valabile din punct de vedere tehnic.
Serviciile de consultanta oferite in acest sens de catre SMS Business Center va pot pune la curent cu unii parametri fundamentali in vederea obtinerii certificatului de calitate, dupa cum urmeaza: inspectarea mostrelor, monitorizarea personalului, efectuarea in bune conditii a procedurilor standard de operare, tinerea evidentei procedurale prin intermediul foii de lucru, verificarea succesiva a rezultatelor obtinute, accesibilitatea informatiilor prezentate pacientilor. Un laborator medical care detine un certificat de calitate are un atu incontestabil in fata concurentei si o clientela asigurata. Investind in standardul ISO 15189 demonstrati interes si respect pentru sanatatea si chiar viata populatiei pentru care lucrati.

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.

Te-ar putea interesa si: ISO 9001