OHSAS 18001 – siguranta si sanatatea angajatilor

SMS Business Center asigura servicii de consultanta pentru implementarea ISO in companii, detinand la ora actuala in portofoliul de clienti unele dintre cele mai mari nume din sectorul industrial din Romania, unitati de administratie publica, camere de comert etc. Firma noastra dispune de echipe de experti gata sa va ofere servicii de consultanta pentru o gama larga de certificate, centrul recomandat de noi pentru documentele efective fiind TUV Austria.
Pe langa normele de calitate a produselor, cele mai multe branse ale industriei necesita, in pofida automatizarii aproape depline a procesului de productie, implementarea standardului OHSAS 18001, ce are in vedere siguranta si pastrarea sanatatii si sigurantei angajatilor. Cunoscut de asemenea sub numele de OHSAS, respectiv Occupational Health and Safety Management Systems, acest standard evalueaza politica organizatiei dumneavoastra referitor la securitatea muncii, gradul de periculozitate al conditiilor in care se desfasoara munca angajatilor si masurile luate pentru a evita riscurile sau eventualele accidente de munca.
Certificarea OHSAS 18001 in acest sens se face pe baza unui set complex de parametri, ce includ tipuri de riscuri, obiective organizationale, programe de prevenire, sisteme de monitorizare etc. Recurgand la serviciile de consultanta furnizate de catre firma SMS Business Center, va asigurati ca sunteti pregatiti, cu sisteme de management bine puse la punct, in momentul in care veti face auditul de certificare. Siguranta angajatilor dumneavoastra depinde si de calitatea sistemului de management al companiei, proceduri de perevenire a accidentelor, lucruri asigurate prin implementarea OHSAS 18001. Mai mult credibilitatea si imaginea firmei pe plan exterior dar si din interior va fi fara indoiala la cote foarte mari.

Pentru o cotatie de pret ( cat si promotii in curs ) va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.

Poate te-ar putea interesa si: ISO 9001, ISO 27001