Consultanta Certificare Global G.A.P.

Certificare GLOBAL G.A.P.

Daca veti alege sa implementați standardul GlobalG.A.P. veți avea oportunitatea de a accesa piețe mai largi. Pentru clienți, dar și pentru consumatorii finali, GlobalG.A.P. înseamnă siguranța și in acelasi timp sustenabilitatatea produselor.

Chiar dacă sunteți un fermier independent sau parte dintr-un grup de fermieri cu o structură de management, avantajele standardului GlobalG.A.P. vor fi evidente:

• Sisteme de management imbunatatite in ceea ce priveste siguranta alimentara
• Dovada unei implicari in productia și comercializarea alimentelor sanatoase
• Aceesul in cadrul comunitații GlobalG.A.P.
• Increderea sporita a consumatorilor si clientilor în privinta sigurantei și calitații produselor.

Standardul GlobalG.A.P. a fost dezvoltat pentru a servi drept un parteneriat sustenabil intre producatorii agricoli și detailisti, pentru a aplica un set de standarde si proceduri de certificare unanim acceptate pentru bunele practici din domeniul agricol (GAP). Gama de produse cuprinsa de GlobalG.A.P. acopera in prezent fructele și legumele proaspete, materialele pentru inmultire, asigurarea integrata pentru ferme (animale, vaci de lapte, porci, pasari de curte, recolte și cereale combinate), flori și plante ornamentale, ceai, cafea și acvacultura.

Ca rezultat, dobandirea accesului pe noi piețe și dovada privind implicarea dumneavoastra in ceea ce priveste siguranța alimentara și sustenabilitatea produselor.

Certificarea este realizata in colaborare cu organismul de certificare acreditat SGS.

Cerere oferta

Te-ar putea interesa si: ISO 9001, ISO 22000/HACCP