Consultanta Certificare FSC

Certificare FSC

Certificare in domeniul managementului forestier

Consiliul pentru management forestier (FSC®), certificarea managementului forestier, reprezinta garanția pentru cumpărătorii dumneavoastra, că produsele din lemn provin dintr-o pădure care a fost evaluată și certificată conform standardelor corecte din punct de vedere social, economic și de mediu.

Certificarea managementului forestier reprezinta o evaluare, care vă garantează că practicile dumneavoastra de management forestier respectă cerintele si standardele internaționale ale FSC.

Serviciile noastre de consultanta pentru managementul forestier, sunt completate de certificarea SGS, un organsim de certificare acreditat FSC, care verifică, auditează și certifică organizațiile conform principiilor FSC și criteriilor de management forestier.

Astfel compania dumneavoastra va fi evaluata conform cerinţelor din standardul managementului forestier FSC.

Certificarea FSC este efectuată conform prevederilor:

• Acreditarea generală pentru managementul forestier FSC (cu excepția Braziliei) deținută de SGS South Africa (Pty)
Ltd (contract de licență marcă înregistrată FSC™ A000522)

De la bușteni la lemn, mobilă sau pulpă lemnoasă la hârtie şi produse tipărite, devine din ce în ce mai important să se stie sursa lor.

Certificarea pentru lanțul de custodie al produselor lemnoase (CoC) înseamnă că oricine, în orice țară din lume, poate stabili rapid originile produselor forestiere și procesele prin care acestea au trecut. Aceasta constituie garanția cerută din ce în ce mai des atât de clienții finali cât și de clienții dumneavoastra.

Alegand SMS Business Center pentru a obţine această certificare a managementului forestier și pentru produsele forestiere va va oferi procedure si procese performante, personal competent, lanţuri de aprovizionare conforme şi relaţii mai sustenabile cu clienţii, oferind astfel un avantaj competitiv.

Cerere oferta

Te-ar putea intersa si: ISO 9001, ISO 14001