Consultanta Generala in Management

SMS BUSINESS CENTER a incercat sa va ofere servicii de cea mai buna calitate si sa gaseasca cele mai bune variante pentru clienti la un PRET CORECT.

De curand, SMS Business Center a inclus in portofoliul de sercicii de consultanta generala in afaceri si consultanta obtinere fonduri europene.

Indicatorul succesului unei organizații e definit de viteza sa de adaptare la schimbare. Astfel, SMS BUSINESS CENTER a dezvoltat o serie de proiecte care au condus la o gama larga de servicii de calitate, oferite clientilor sai.

Incepand cu anul 2014, SMS BUSINESS CENTER va ofera consultanta generala in afaceri si management, pentru atingerea unor performante extraordinare in afaceri, eficientizarea investitiilor si recuperarea lor, pentru cresterea competitivitatii companiilor.

In derularea proiectelor SMS BUSINESS CENTER va pune la dispozitie personal specializat, capabil să gestioneze o arie largă de proiecte, fiecare cu gradul său de unicitate, prin cunoștințe, instrumente și abilități specifice, aflate la granița dintre profesionalism și leadership.

Pentru o cotatie de pret  va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact